Kunst Locale, cursussen voor volwassenen en kinderen (zie verder naar beneden)

Sinds 2008 wordt er in het atelier in Voordorp van beeldend kunstenares Martien Op den Velde, cursussen verzorgd. Daar worden met diverse materialen eigen kunstwerken gemaakt.  “Wat ik belangrijk vind is het persoonlijk enthousiasmeren en het stimuleren van je eigen beeldend vermogen”.

De cursus is voor iedereen die nieuwsgierig is en graag willen uitproberen en experimenteren. Ervaring is echt niet nodig. Er wordt gekeken naar compositie, kleurgebruik, grootte van het toekomstige kunstwerk en materiaal. Hoe ga je het opbouwen, neerzetten en verfijnen? Er wordt gewerkt met diverse soorten verf en materialen. Het is ook mogelijk om collages te maken of een schilderij op te bouwen uit diverse materialen. De cursussen worden gegeven op woensdagochtend en donderdagochtend. 

Op het moment is er plek op de donderdagochtend. (woensdag in overleg). De eerste les is een proefles.  De lessen duren 2 uur. De kosten zijn €18,-/les inclusief verf e.d. en excl. schildersdoeken. 

Via de volgende link kan u zich aanmelden kunstLocale voor volwassenen.

Inschrijven gaat via deze link.

Meer informatieop de blog:

http://kunstlocale.blogspot.nl/

Kunst Locale Junior, cursussen voor kinderen 

Teken-,schilder-, en beeldend kinderatelier

In deze cursus ga je prachtige kunstwerken maken op en van papier, schilderdoek, was, kosteloos materiaal etc.. Je leert hoe je materialen gebruikt zoals verf, houtskool, inkt en ecoline en over verschillende grafische technieken. Je leert tekenen naar de waarneming en ook schilderen met paletmes en gemengde technieken. Je leert kijken en verbeelden van de dingen om je heen en maakt kennis met begrippen: licht/donker, compositie, kleur en dieptewerking. Je krijgt les van een kunstenares die je enthousiast maakt voor het beeldend vormgeven van je ideeën en fantasieën. De kosten zijn €10,-/les inclusief materialen.

Inschrijven gaat via:  deze link 

Cursus Grafische technieken en kunstvormen,

Kijk voor meer informatie op de website van Het Kunstenhuis in Zeist: deze link